Sanitair

Kinemagi-serenti+,
Binnen afzienbare tijd klaar
voor gebruik

Met Kinemagi-serenti+, is de renovatie van uw badkamer niet langer een tijdrovende en kostbare klus. In een handomdraai kunt u genieten van uw nieuwe, ruime douche. En u heeft nergens omkijken naar! Hoe dit kan? Kinemagic is eenvoudig te monteren, zonder ingrijpende verbouwing. Uw wand- en vloertegels hoeven niet verwijderd te worden en uw bestaande badkamerinrichting blijft behouden. Binnen afzienbare tijd is uw nieuwe douche klaar voor gebruik.

Veilig douchen
Bent u weleens bang om uit te glijden bij het in- en uitstappen? Dankzij Kinemagic is de kans op uitglijden minimaal. Dat geeft een zeker gevoel. De meest luxe uitvoering, de Kinemagi-serenti+, is zelfs uitgerust met twee ondersteuningsbeugels, een opklapbaar zitje en een douchebak met antislipbehandeling. Over veilig douchen gesproken! Uiteraard bieden ook de andere twee Kinemagic-series, Design en Essentiel, alle douchecomfort dat u zich maar kunt wensen.
Ruime keus
Kinemagic biedt een ruime keus: alle modellen zijn leverbaar met schuifdeur of als walk-in, met transparant glas of decorglas voor meer privacy. U kunt Kinemagic plaatsen in een hoek of een nis. Ook de inrichting wordt volledig aangepast aan uw individuele wensen. Elk detail wordt ontworpen om u de douche van uw dromen te geven. Wilt u ook de weldaad ervaren van een optimale douchebeleving? Kies dan voor Kinemagic van Kinedo.

"Niet afhankelijk worden van anderen"

Voor een reumapatiënte in regio Zwolle is dit een belangrijke drijfveer om
stap voor stap woningaanpassingen door te voeren. Zorgconsulente Mariska Seegers van Seegers Ontzorgt vertelt.


Lees Meer >>

badkamer oplossingen


Een mooie moderne aangepaste badkamer met aanpassingen waarmee u nog zo zelfstandig mogelijk kan blijven functioneren. Gelukkig is tegenwoordig het aangepaste sanitair ook met de tijd mee gegaan en is er veel mogelijk om de badkamer een moderne uitstraling te geven maar ook goed functioneel kan zijn. Wat je nauwelijks van de moderne badkamer te onderscheiden is. En u toch het gevoel kan geven van warmte en luxe dat iedere dag een douche een genot is.

Er zijn vele mogelijkheden in sanitaire voorzieningen en wij geven u hier graag advies hier over. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Sanitaire oplossingenEtac Relax douchestoeltje

Etac relax douchestoeltje is uitstekend geschikt voor kleine ruimtes . Kan vlak tegen de wand opgeklapt worden. Deze douchestoel is ontworpen met aandacht voor details zodat douchen een plezierige ervaring kan zijn. Dit stoeltje is in meerder uitvoeringen te verkrijgen.

Muurbeugels

We hebben meerdere soorten en merken muurbeugels die voor elk huis en persoon geschikt zijn. Wij geven u hier graag een goed advies over.

Wandconsole

Op grond van een nieuw ontwikkelde, uiterst stabiele wandconsole hebben de beide opklapbare steungrepen geen extra steunen nodig. Daarmee biedt de onderneming voor het eerst een eenarmige opklapbare steungreep aan met wijde uitzwaai en die wordt gekenmerkt door een minimalistisch design. De voorgeschreven statische belastbaarheid van de constructie met een nominale belasting van 100 kg aan het uiterste uiteinde ervan werd in het kader van de productontwikkeling bewezen aan de hand van omvangrijke tests.

Deze steungreep is modern voor in elke badkamer wat u geen ziekenhuis gevoel geeft.

Douche-wc:
combinatie van toilet en bidet

Bij een douchetoilet of douche-wc zorgt een waterstraal voor de nodige hygiëne. Nadat de gebruiker heeft plaatsgenomen op de zitting en zijn behoefte heeft gedaan, stelt een druk op de knop het reinigingsmechanisme in werking. Er schuift dan een sproeikop uit de binnenkant van de wc-pot – het uiteinde op uw achterwerk gericht. Een warme waterstraal zorgt er vervolgens voor dat uw onderlichaam keurig schoon wordt gemaakt, zonder dat daaraan een snippertje wc-papier te pas komt. Om die reden worden douchetoiletten ook gezien als een duurzame variant van traditionele toiletpotten.