Over Seegers

Doordat ik uit de zorg kom, heb ik helaas veel veranderingen gezien wat ten koste gaat van de klant, ondanks de goede zorg van de verzorgers en verpleegkundige. Het is soms niet mogelijk om meer liefde en zorg te geven wat ik als hulpverlener zou willen bieden. Toen dacht ik hoe kan ik mijn passie voor ouderen behouden en zorgen dat de klant zijn eigen regie blijft behouden . Wij hebben een eigen installatiebedrijf en ik kom uit de zorg, dus het was voor ons een logische stap om dit te gaan combineren. Daaruit is Seegers Ontzorgt ontstaan en kunnen wij de klant hier in onder steunen en begeleiden. Voor ons is het belangrijk de klant te ontzorgen!!

Omdat de mensen tegenwoordig steeds langer thuis moeten blijven wonen zou het wel fijn zijn dat het huis is aangepast aan de wensen van de klant zelf en ook zo veilig en leefbaar mogelijk te maken. Wat voor mij is het heel erg belangrijk dat ik samen met de klant meedenk en adviseer wat de mogelijkheden zijn om het huis zo levensloopbestendig te maken en dit uit te voeren naar tevredenheid.

Daarnaast vind ik het belangrijk om samen te werken met ergotherapeuten, fysiotherapeuten , praktijkondersteuners, huisartsen en de lokale ondernemers. Door deze samenwerkingen hebben we al meerdere aanpassingen bij klanten thuis mogen uitvoeren.

Ik vind het heel belangrijk dat mensen zorg op maat krijgen waar ze recht op hebben. Daarom nemen wij de tijd voor een goed gesprek en gaan we samen met de klant op zoek naar de juiste aanpassing.

Samen met Seegers maakt u van uw huis weer een thuis!

Lieve groet Mariska Seegers uw zorgspecialist.